Audio 
   
 
 
 Selectief 
 logo  Audio Selectief - Sneek

 

Audio Selectief - Het pandAudio Selectief - Arcus draaitafel met Morch arm

MEDEDELING

Wegens omstandigheden is Audio Selectief voorlopig gesloten. Ook zijn wij vooralsnog telefonisch of via email niet bereikbaar.Gemakkelijk bereikbaar in de binnenstad van Sneek ligt het monumentale pand van Audio Selectief. 250 vierkante meter audio, met voor elk wat wils. 

Een paar getallen om aan te geven dat het de reis waard is:

 • 250 vierkante meter vloeroppervlak.
 • 4 luisterruimtes die uw luisterruimte kunnen benaderen.
 • 15 opstellingen met de mogelijkheid versterker of bronnen te wisselen en andere luidsprekers in te pluggen.
 • 15-20 draaitafelcombinaties speelklaar.
 • 33 draaitafels aanwezig.
 • 20 phono voorversterker in verschillende prijs-en kwaliteitsklassen.
 • 50 luidsprekerparen en evenveel versterkers, receivers (zowel stereo en surround) en cd-spelers (cd-, dvd, Blu-ray en USB-spelers).
 • Diverse (internet) radio tuners .
 • USB streamers en DAC's (voor externe harde schijven, usb-sticks, netwerkaansluiting, cd-rom drives).
 • Meer dan 30 jaar ervaring in de audio en video.
 • Koffie met vaak wat erbij

Op 250 vierkante meter hebben wij een selectie audio apparatuur uitgestald. Deze houden we up-to-date. In vier luisterruimtes zijn combinaties gemaakt in zowel stereo als surround. We proberen opstellingen te maken die goed met elkaar combineren in verschillende prijsklassen. Zo kunt u bij ons terecht met een budget van enkele honderden euro's tot vele duizenden euro's. Iedere keer zullen wij op zoek gaan naar de beste oplossing in uw situatie. Hierbij is het van belang is dat de individuele componenten, luidsprekers en bekabeling zo goed mogelijk op elkaar zijn afgestemd, zodat "het geheel beter is dan de som der delen".

 Monitor 
   
 
 
 
 audio GS10, Goldenote 
   Ducale, 
   Goldenote 
 Ducale, 
 ASW 
 Cantius 404, Roksan Kandy K3, Isotek, Goldenote S1, Goldenote Koala, Bluenote Stibbert, Monitor   audio Gold   GS20

Ook als u bij ons komt voor een nieuw onderdeel voor in uw huidige set, bespreken wij ook dan de gehele installatie, om er zeker van te zijn dat alle onderdelen goed samengaan. Als het op audio aankomt zijn wij namelijk erg selectief. Uiteindelijk gaat het erom dat uit de door u gewenste installatie het geluid komt dat u in vervoering brengt. De beleving hiervan is niet in woorden en adviezen te vatten.

One of a kind Transrotor met metalen armboard en SME V armIn onze winkel laten we u graag horen hoe uw favoriete muziek kan klinken. Neemt u daarom zeker uw eigen muziek op LP, CD, DVD, Blu Ray of USB bron mee naar de winkel om bij ons onder het genot van een kopje koffie uitgebreid te luisteren. U mag ook de apparatuur in uw eigen woonkamer aan een uitgebreide luistertest onderwerpen. Wat u in onze zaak hoort, kan ook bij u thuis zo klinken!

Zoals gezegd: de beleving van een goede installatie is niet in woorden te vatten. Daarom nodigen wij u Henk Niemeijer van Audio Selectiefdan ook van harte uit in onze zaak, zodat u kunt horen wat wij bedoelen.

Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u, U bent altijd van harte welkom!

 

Henk Niemeijer en het Audio Selectief team