Goldenote

Bluenote logoBluenote Bellavista met B-5 arm

Goldenote staat voor prachtig vormgegeven producten die U op het gebied van de muziekweergave zeker niet teleur zullen stellen.

Sinds jaren wordt het prachtige Italiaanse merk Goldenote geďmporteerd door Sneek HiFi BV. Het merk staat vooral bekend om zijn analoge producten zoals draaitafels, elementen en phono-voorversterkers. Daarnaast heeft het merk ook zeer mooie cd-spelers, versterkers en luidsprekers in het pakket.

Met Goldenote is het mogelijk dé draaitafel die bij uw eisen en wensen past samen te stellen. De vier loopwerken; Valore, Piccolo, Bellavista (ook als Signature) en Bellagio vormen de basis voor de verschillende armen die door Goldenote zelf geproduceerd worden. De armen zijn voorzien van een cardanische lagering en hebben de volgende namen; U-2, B-5, B-5 titanium, B-7 titanium, Betania en diverse andere armen. Het mag duidelijk zijn dat deze armen een geschikte basis vormen voor een hele reeks elementen. Hierbij moet U niet vergeten eens naar Goldenote elementen te kijken. De Babele, Boboli MkII, Boboli Signature, Baldinotti MKII of Baldinotti Signature zouden wellicht goed combineren in uw situatie. Een kijkje op de website van de fabrikant maakt duidelijk Bluenote Bellagio met Borromeo armwat voor producten er nog meer leverbaar zijn (zie links elders op deze website).

Er is een nieuwe versie van de Bluenote Phono1, de MKIII .Lees hier een recensie. Gepubliceerd op hifi.nl, geschreven door Rene van Es.

Een recensie gepubliceerd op hifi.nl , geschreven door Eric de Boer.

Bezoek de website van Goldenote voor meer productinformatie.

Bezoek de Website van Sneek HiFi voor vragen.